tiistai 4. syyskuuta 2012

Käsipyykkipäivä

Iltapäivää!

Pyykkäyspäivä! Koulualueella ja ilmeisesti koko Keniassa ei käytetä meille tuttuja pyykinpesukoneita, joten tänään tuli pestyä ensimmäistä kertaa elämässä oikein kunnolla käsipyykkiä!

Farkuille kyytiä!
En olisi arvannut, että käsipyykki vaatii myös käsivoimia! Huh. Selkä vääränä kyykittiin wc-tiloissa sijaitsevan kylpyammeen äärellä koko kolmikko. Ollin sukista sai hyvän tulpan ja paikallisesta Nakumatista eli supermarketista haettiin pyykinpesujauhetta! Lämmitettiin myös vedenkeittimellä hanasta tulevan kylmän (ja likaisen?) veden sekaan kuumaa vettä, että pyykeistä tulisi edes jokseenkin puhtaita!

Rankkaa puuhaa tuo kyykkiminen!
Kävimme aamulla rumpuopettaja Barissan kanssa tapaamassa paikallisia djembe-rummun valmistajia! Tilasimme omat keskikokoiset djembet haluamillamme väreillä ja kuoseilla hintaan 150 euroa! Niistä tulee varmasti superhienot!! Valmistuksessa menee muutama viikko, joten kuvia rummuista tiedossa myöhemmin!

Olemme menossa tänä iltana ensimmäisiin kuoroharjoituksiin! Jännittää kovasti, mutta olen myös todella innoissani! Ihanaa päästä tapaamaan paikallisia musiikinopiskelijoita ja laulamaan heidän kanssaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti