lauantai 8. syyskuuta 2012

Lakko ja lauantai-kuulumiset

Mambo!

Kävimme tänään ensimmäistä kertaa keskenämme Kahawassa eli suomennettuna Kahvissa kauppaostoksilla! :) Vihdoin löytyi Orange-merkkinen nettipaketti, jota voi käyttää rajattomasti kuukauden ajan! Yhteishintaa liittymälatauksen jälkeen paketille tuli 50 euroa, joten ainakin yksi asia Keniassa on kallimpaa kuin Suomessa!



Vierailimme myös paikallisessa opiskelija-asunnossa, kun kävimme moikkaamassa koulukavereitamme! Kerrostalon sisäpihalle avautui kodikas maisema, kun pyykkinarut ympäröivät talon kaiteita!

Kerrostalon sisäpihalla pyykit kuivumassa!


Opettajat ovat tällä hetkellä lakossa huonojen palkkojen vuoksi. Tämä viivästyttää opintojen alkamista ja sekoittaa pakkaa jonkin verran. Lakot eivät paikallisten mukaan kestä välttämättä kauan, mutta sekin on tapauskohtaista. Jäämme siis odottelemaan mielenkiinnolla, mitä tapahtuu!

Varasimme ensi viikolle ensimmäisen safarimatkan Masai Maraan! Luonnonsuojelualueella elää Kenian ylivoimaisesti suurin eläinpopulaatio, joka on maailman mittakaavassakin merkittävä, kertoo Wikipedia! Pääsemme siis näkemään kaiken muun lisäksi Kenian Big Fiven eli leijonia, gepardeja, puhveleita, norsuja ja sarvikuonoja! Jännittää todella kovasti, enkä malta odottaa!! :)

Big Five
Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti